Box of Joy’s Product #LZDMYRevolution

Sales 11.11 sudah terlepas. Pada siapa yang tidak sedar atau tidak tahu mengenai sales 11.11 ini aku hendak bagi tahu, korang memang rugi. Memang hari tu orang kaki shopping rasa macam hendak gila. Mana tidaknya tida punya discount boleh mencecah sehingga 80%. Tapi jangan rasa kecewa sebab Lazada Online Revolution masih berlangsung sehingga 12.12.2016. Jadi jangan lepaskan peluang kali ini. Masih tidak cukup murah, jangan risau aku kasi payung satu baucer. #JanganCakapAPTakPayung

img_20161119_122209

Advertisement

Baiklah back to topic Box of Joy. Apa benda itu? Aku masa dengar pun tertanya-tanya juga. Bila collect di pejabat Pos Laju tengok bungkusan boleh tahan besarnya. Aku, wife aku dan anak-anak aku pun teruja hendak membukanya. Maka bermulalah sesi nyah kotak (unboxing). Tara…

img_20161119_150209

img_20161119_150412

Dalam banyak-banyak barang yang terdapat dalam Box of Joy yang pertama menarik perhatian aku adalah SanDisk Ultra Dual OTG Drive M3.0 64GB. Kenapa? Sebab aku memang ada plan hendak beli benda ini. Yang bestnya Flash Drive (thumb drive) ini adalah korang boleh cucuk direct dekat handphone korang. Korang boleh direct transfer file,gambar dan sebagainya tanpa memerlukan PC. Lepas tu boleh cucuk cucuk di PC gak. Menarik bukan?

SanDisk Ultra Dual OTG Drive M3.0 64GB
SanDisk Ultra Dual OTG Drive M3.0 64GB

Korang yang teringin untuk beli macam ini boleh pergi ke LAZADA

Jenama Nescafe memang nama tidak asing lagi bagi peminat kopi. Mereka banyak memperkenalkan pelbagai jenis dan rasa kopi mengikut citarasa kita. Aku ingin mencadangkan korang cuba NESCAFE White Coffee Pandan. Selain bungkusan dia menarik seperti buluh lemang (macam hendak sambut raya), rasa dia juga menarik. Rasa dia agak neutral, bukan peminat kopi juga akan rasa tertarik rasa pandannya.

img_20161119_145309

Jadi apa tunggu lagi, sekarang ada promasi Bundle of 2. Buat minum sendiri atau buat sebagai hadiah menarik juga. Mana hendak beli? Dapatkannya dia Lazada. Beli RM50 ke atas di Nestlé Official Store dapat pula penghantaran percuma. Dah bagitahu banyak offer dah #JanganCakapLagiAPTakPayung

Jika korang hendak sertai review seperti ini di masa hadapan, sila hubungi affiliate@lazada.com.my untuk sertai keluarga Lazada!

Leave a Reply