Blogging

Tegur Blog Orang Lain

Tegur blog orang lain? Layakkah aku menegur blog orang lain. Aku rasa aku tidak layak. Aku pon masih baru dalam bidang blog ini. Jadi aku rasa serba salah untuk tegur atau bagi pendapat takut orang akan berkata, berlagak bagus la ini orang. Macam la otai blogger. [...]

Silent Reader

Shhh..dia bukan stalker, dia silent reader. Korang perasan tak korang apunya blog ade silent readers? Mesti la x perasan, nama pon silent. Are you sure about that? Kita boleh perasan la silent reader. Macam mana nak tau sebab silent reader ni bukan jenis tinggalkan ape2 jejak sama ade di chatbox atau di comment. Tapi diorang meninggalkan jejak kat jumlah visitor. [...]