tgv

Review : A-Team

Awat malas betul aku hendak menulis review ni. Padahal dah lama aku tengok cerita A-team ni. Sabtu lepas dengan member-member office. Nasib baik [...]

Perkara Menyakitkan Hati di Panggung Wayang

Selamat Petang. Tidak sabar tunggu habis office hour sebab aku ingin pulang ke kampung halaman. Yahoo..Anak Perak pulang ke ganggang (macam ni ke ejanya? Macam ganggang telefon jer). Petang ini aku kasi entri releks tetapi isu yang hangat bagi kaki wayang macam aku. Senarai perkara yang menyakitkan hati bila berlaku di dalam panggung wayang. [...]