Anak Perak

3 Hari Lagi..

3 hari lagi sebelum contest “Saya Kenal Anak Perak” akan melabuhkan tirainya. Pada korang yang berminat untuk memiliki domain name sendiri, ini lah [...]

Review Contestant Terawal

Selamat pagi semua dan Selamat Hari Pekerja. Hari Pekerja yang jatuh hari sabtu apa boleh buat lagi, duduk rumah makan tido jer la. Hari ni aktiviti start malam dan esoknya aktiviti tengok Iron Man 2.Ok dipagi yang indah ini aku nak review pada tiga contestant terawal untuk contest “Saya Kenal Anak Perak” [...]