Contest

Aktiviti Mengutip Hadiah Di Office Nuffnang

Assalamualaikum. Post sebelum ini aku sudah ceritakan yang semalam aku cuti untuk interview. Jadi alang² sudah pergi KL maka bodoh la aku jika tidak ke office Nuffnang. Fuh, nasib baik aku pandai.haha.. Sebelum pergi ke tempat interview aku singgah sebentar ke office Nuffnang untuk mengambil hadiah dan sijil. Ini kali ke dua aku pergi ke office mereka. Walaupun kali ke dua aku still pakai GPS. haha.. Mana la aku ingat jalan simpang siur KL ni. [...]

3 Hari Lagi..

3 hari lagi sebelum contest “Saya Kenal Anak Perak” akan melabuhkan tirainya. Pada korang yang berminat untuk memiliki domain name sendiri, ini lah [...]

Review Contestant Terawal

Selamat pagi semua dan Selamat Hari Pekerja. Hari Pekerja yang jatuh hari sabtu apa boleh buat lagi, duduk rumah makan tido jer la. Hari ni aktiviti start malam dan esoknya aktiviti tengok Iron Man 2.Ok dipagi yang indah ini aku nak review pada tiga contestant terawal untuk contest “Saya Kenal Anak Perak” [...]