Suria

Berbuka Puasa Bersama Nuffnang

Assalamualaikum. Maaf sebab lambat update event ini sebab sibuk di pejabat.Biasalah bila datang time sibuknya, memang sibuk tahap dewa sampai lunch pon tak sempat kalau time releks pulak, sampai tidak larat mengadap movie.hehe.. Majlis berbuka puasa ini anjuran Nuffnang ia berlangsung.. [...]

Review Contestant Terawal

Selamat pagi semua dan Selamat Hari Pekerja. Hari Pekerja yang jatuh hari sabtu apa boleh buat lagi, duduk rumah makan tido jer la. Hari ni aktiviti start malam dan esoknya aktiviti tengok Iron Man 2.Ok dipagi yang indah ini aku nak review pada tiga contestant terawal untuk contest “Saya Kenal Anak Perak” [...]