Project Alpha

Tandas Duduk @ Tandas Cangkung

Pagi semua! Mulakan pagi khamis dengan wajah yang ceria dan hati yang tenang. Hari ini dapat berita dari Project Alpha. Aku pemenang Ruumz Daily Contest untuk day yang ke 23 dan 28. Dapat apa yer. Takkan batal bucuk lagi. Penuh la kereta aku dengan bantal bucuk lak. Lepas ni kalau pergi mana-mana tido dalam kereta, jimat duit tak payah sewa hotel. [...]

Sedikit Perubahan Template Blog Anak Perak

Ok, aku telah membuat sedikit perubahan dengan template aku dengan membuang video widget Project Alpha sebab aku merasakan benda itu melembabkan blog aku. Lagipun Project Alpha musim ke 2 telah melabuhkan tirainya. Setelah membuang widget tersebut aku telah menambah widget baru iaitu Live Traffic Feed dari Feedjit. [...]

Aktiviti Mengutip Hadiah Di Office Nuffnang

Assalamualaikum. Post sebelum ini aku sudah ceritakan yang semalam aku cuti untuk interview. Jadi alang² sudah pergi KL maka bodoh la aku jika tidak ke office Nuffnang. Fuh, nasib baik aku pandai.haha.. Sebelum pergi ke tempat interview aku singgah sebentar ke office Nuffnang untuk mengambil hadiah dan sijil. Ini kali ke dua aku pergi ke office mereka. Walaupun kali ke dua aku still pakai GPS. haha.. Mana la aku ingat jalan simpang siur KL ni. [...]

Preview Screening – Karate Kid. Siapa Pergi?

Selamat petang. Sape pergi tengok karate kid malam ini? huhu..best la korang. Aku buat kali kedua tidak dapat. Entoh x der luck kot, kena mandi bunga lepas ni. Kreativiti aku sudah kurang, mungkin ada benda yang mengganggu kepala otak aku ini untuk berfikir. Sebab itu kalau korang perasan aku sudah lama tidak buat post untuk Instant Cash Project Alpha. Kalau tidak, laju jer aku buat post. [...]