Facebook

Facebook Tidak Melindungi Identiti Kita

Lagipun polisi Facebook adalah mereka tidak akan bertanggungjawab jika identiti kita jika dicerobohi. Jadi korang berhati-hatilah dengan identiti korang. Jangan main letak maklumat peribadi. Aku tengok ada orang siap letak alamat rumah dah no telefon. Memang bahaya der. Dengan maklumat itu sahaja [...]

Sedikit Perubahan Template Blog Anak Perak

Ok, aku telah membuat sedikit perubahan dengan template aku dengan membuang video widget Project Alpha sebab aku merasakan benda itu melembabkan blog aku. Lagipun Project Alpha musim ke 2 telah melabuhkan tirainya. Setelah membuang widget tersebut aku telah menambah widget baru iaitu Live Traffic Feed dari Feedjit. [...]

Platform Untuk Promote Blog

Kali ini aku share dengan korang platform yang aku gunakan untuk promote blog. Aku rasa banyak lagi platform yang korang guna yang aku tak share kat sini. Kalau korang nak share boleh la letak kat comment, mungkin dpat membantu bloggers baru macam aku. [...]