Twitter

Yeah, Internet Aku Sudah Ok! TQ P1 Wimax

Post sebelum ini aku telah menyatakan hasrat aku untuk cancel perkhidmatan P1 Wimax. Selepas sahaja entry itu di publish pihak P1 Wimax telah menghubungi aku. Pada mulanya mereka mencadangkan untuk swap aku punya Wiggy kepada Desktop Modem tetapi aku menyatakan pada dia bahawa kelmarin technician yang datang cuba connect juga menggunakan desktop modem namun gagal. Then dia kata akan hubungi aku selepas berbincang dengan bos dia [...]

Sedikit Perubahan Template Blog Anak Perak

Ok, aku telah membuat sedikit perubahan dengan template aku dengan membuang video widget Project Alpha sebab aku merasakan benda itu melembabkan blog aku. Lagipun Project Alpha musim ke 2 telah melabuhkan tirainya. Setelah membuang widget tersebut aku telah menambah widget baru iaitu Live Traffic Feed dari Feedjit. [...]

Platform Untuk Promote Blog

Kali ini aku share dengan korang platform yang aku gunakan untuk promote blog. Aku rasa banyak lagi platform yang korang guna yang aku tak share kat sini. Kalau korang nak share boleh la letak kat comment, mungkin dpat membantu bloggers baru macam aku. [...]