Shaolin Tiger for the Adidas Ole KO Challenge!

Peserta Project Alpha Season 1 dan Season 2 akan bersaing dalam permainan futsal satu lawan satu di Adidas Ole KO road show bertempat Centre Court, Mid Valley Megamall pada hari Jumaat, 21 Mei 2010. Aku baru tahu tentang event ini. Kenapa tidak diwarwarkan awal-awal.

Aku menjangkakan Shaolin Tiger akan mengalah semua blogger lain.Sebabnya aku yakin dengan Shaolin Tiger kerana setakat berlawan dengan Audrey dari Season 1, aku rasa cukup sekadar Shaolin Tiger hentak kaki sahaja confirm Audrey sudah keluar dari gelanggang. Bayangkan Audrey berdiri sebelah Shaolin Tiger. Hahaha…Dengan Joe Lee mungkin persaingan agak sengit sebab sama-sama gagah sama-sama hebat. Tetapi Shaolin Tiger sekuat harimau, aku yakin dia boleh mengalahkan Joe Lee dengan kemenangan tipis. Tipis pun tetap menang juga.

Aku nasihatkan semua blogger lain bersedia untuk berlawan dengan Shaolin Tiger sebab nama game pon Adidas Ole KO Challenge. Nampak tak perkataan KO tu? Aku takut Shaolin Tiger terikut-ikut skill Big Show. Ape pon skill dia, aku tetap menyokong Shaolin Tiger! Mari kita saksikan perlawanan futsal satu lawan satu.

Jangan lupa, sebelum memulakan permainan, pakai product Adidas supaya kekal segar,wangi dan bersih.Bila peminat hendak ambil gambar atau tukar jersi selepas permainan tiada la bau yang kurang menyenangkan.hehe..Sebelum itu korang layan dulu video Project Alpha. Mana tahu boleh cari kelemahan lawan.

EPISODE 18

EPISODE 19

EPISODE 20

EPISODE 21

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Catch the Project Alpha bloggers at the Adidas Ole KO road show at Centre Court, Mid Valley Megamall, Friday 21 May at 7.30pm!

About Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

Leave a Reply