Kekal kering dengan MamyPoko

Rasanya ramai sudah kenal dengan jenama Mamypoko dari Jepun ini. Kalau kita beli barang elektrik mesti kita cari dari Jepun, jadi apa salahnya lampin bayi juga kita cari dari Jepun sebab kita sudah ketahui negara maju ini mengeluarkan produk yang berkualiti.

Seperti Mamypoko ini, ianya menyerap dengan sempurna dan selesa untuk di pakai oleh anak anda. Bila menyerap dengan sempurna tiadalah meninggalkan kesan ruam dan alahan. Mamypoko ini juga lembut terhadap kulit dan memberi pengudaraan yang baik agar anak anda tidak panas ketika memakai. Terdapat beberapa jenis produk dari Mamypoko. Untuk maklumat lanjut boleh layari http://www.mamypoko.com/my/.

mamypoko

Pengedar rasmi untuk produk Mamypoko adalah Lazada. Lazada Malaysia sedang menganjurkan Lazada Big Baby Fair pada 27 – 31 July 2016. Anda boleh mendapatkan discount sehingga 80% untuk barangan untuk bayi kesayangan anda. Pada pengguna baru, jangan lupa menggunakan code “20LAP20” bagi mendapatkan diskaun sebanyak 20%

20LAP20_AFF_720x720

Jangan lepaskan peluang ini untuk berjimat!

Lazada Big Baby Fair will be live from 27 to 31 July 2016. Don’t miss all the great deals

About Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

Leave a Reply