GIVEAWAY SPECIAL MAMA & BAYI BERNILAI RM 750.00

Assalamualaikum & salam sejahtera

Selalu tengok je orang buat giveaway, tapi kali ni TERgerak nak join sebab hadiah menarik dan sangat berguna untuk aku sekarang yang berstatus seorang ibu mengandung yang sedang menunggu hari bersalin. EDD 21 Nov 2014 ni. Phewww, kalau dapat 1st prize pun chantek jugak ni! Ha ha

giveaway special mama dan bayi bernilai RM 750 untuk dimenangi

Giveaway istimewa untuk mama & bayi ni anjuran VitaminHouz.com. Nak join, sila klik sini.

Untuk kelahiran kali ke-2 ni, memang aku berniat nak berusaha breastfeed kan anak minimum 6 bulan. Kalau diizinkan Allah, dapatlah aku susukan anak secara eksklusif dengan susu ibu sehingga 2 tahun. Amin… Suami pun kali ni memang bersungguh-sungguh ingatkan aku “Nanti lepas je bersalin, kita terus cakap kat nurse tu nak bagi baby susu badan!” Sebab suami pun tahu kebaikan dan betapa bagusnya susu ibu ni.

Antara syarat-syarat WAJIB penyertaan yang sangat mudah untuk diikuti :-

syarat syarat penyertaan giveaway

Antara hadiah yang ditawarkan…

1st Prize giveaway by vitaminhouz.com

 

prize giveaway

Hadiah saguhati pun tak kurang hebatnya

4 x saguhati giveaway spesel mama & bayi by vitaminhouz.com

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 4 Disember 2014 pada jam 11.59 malam.

Semoga ada rezeki untuk anak kedua ni. Amin…

 

About Red Linda

Dulu mempunyai blog sendiri redlinda.com namun setelah berkahwin agak kurang berblog dan domain tersebut lupa renew. Isteri kepada owner blog ini dan menjadi second writer untuk blog ini.

Leave a Reply