Template Baru!

Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua. Ade ker orang online hari ini? Semua dalam perjalanan ke kampung dan ada juga yang telah sampai ke kampung halaman. Aku insyallah tengah hari ini akan bertolak ke kampung. Doa²kan perjalanan aku selamat dan tidak jem. Hari ini tinggal dua orang sahaja di office ini, yang lain telah bercuti. Lengang gila jalan raya masa aku datang tadi. Polis traffic pon hari ini peluk tiang traffic light sebab tidak jem.

Semalam dengan kebosanan tahap melampau aku bertekad untuk mengubah template sebab bosan tahap dewa template lama. Cari punya cari dan jumpalah template yang aku rasa template paling best aku pernah jumpa sebab ada banyak function template ini. Template ini ada menu options yang memudahkan kita meletakkan iklan, meletak random image, menukar image logo atau perkataan di header, menukar menu sama ada mengikut page atau category dan banyak lagi la tanpa kita mengubah suai coding hanya dengan satu click. Selain itu template ini support sub menu dan comment box dia bagi aku nampak kemas dan menarik.

Aku baru perasan yang error Page Not Found dia ada 4 design yang akan kuar secara random.

 
     
 

About Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

2 thoughts on “Template Baru!

Leave a Reply