CUTI-CUTI RINDU

Assalamualaikum & salam sejahtera

Ahaaa..akulah seorang isteri yang sedang menghitung hari kepulangan suami yang jauh di perantauan untuk kembali ke sisi. 13 hari lagi. Semoga suami selamat tiba di Malaysia. Amin…

Sudah berkira-kira di kalendar, untuk ambil cuti rehat. So, tanpa berlengah aku pun apply la cuti seawal 2 minggu.

cuti1

Dengan sebab cuti yang kukuh, aku taip…

CUTI3
Jujur dalam memberi sebab bercuti :-D

Status cuti DIBENARKAN. Dan tak lama lepas tu, boss yang sporting pun reply

cuti2

 

OK, Bos faham. senang kerja! He he. TQ boss!

About Red Linda

Dulu mempunyai blog sendiri redlinda.com namun setelah berkahwin agak kurang berblog dan domain tersebut lupa renew. Isteri kepada owner blog ini dan menjadi second writer untuk blog ini.

8 thoughts on “CUTI-CUTI RINDU

  1. Selamat bercuti. Senang mengunakan sistem cuti seperti diatas. Syarikat saya masih mengunakan sistem manual. Dahulu ada sistem seperti diatas tetapi tidak tahu kenapa ia jalan sekerat jalan.

  2. tempat saya cuti lagi senang, ni masih kat rumah pun boleh mesej bos hari ni x masuk kerja sebab ada hal, dan bos reply OK. Tapi kena ada alasan kukuh la, hehe

Leave a Reply