Anak Perak Dot Com Mobile

Dunia sudah makin maju, takkan kita hendak duduk dibelakang dan perhatikan sahaja perubahan teknologi tanpa kita ingin mencuba teknologi baru. Kini semua benda dihujung jari anda dengan keluarnya pelbagai model smart phone maka semuanya hendak di mobilekan seperti Facebook Mobile, Twitter mobile dan pelbagainya untuk memudahkan pengguna.

Homepage Anak Perak Mobile
Single Page Anak Perak Mobile

Semenjak pakai BlackBerry ini aku berminat pulak mengkaji teknologi mobile ini. Kini blog aku boleh di support untuk paparan mobile. Berbeza dengan paparan web biasa, paparan mobile ini memudahkan pengguna telefon bimbit untuk membuka blog aku tanpa menunggu lama untuk loading kerana template digunakan adalah simple. Jadi bukalah browser telefon bimbit anda dan layanlah blog Anak Perak dot ini secara mobile dan jangan lupa bookmark di telefon bimbit korang :biggrin:

About Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

5 thoughts on “Anak Perak Dot Com Mobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *