Bertunang

Aku bertunang? Tidak2 masih muda lagi untuk itu, x puas enjoy lagi n x sanggup menerima tanggungjawab yang besar menjadi suami kepada seorang isteri tapi sanggup untuk 4 orang isteri.haha… Mamber sekolah aku add aku kat facebook. Aku sebelum accept, usha dulu gambar. ye la diorang ni guna macam2 nickname padahal kat sekolah dulu punya buruk nama gelarannya.

Aku usha gambar, sekali dia letak gambar pertunangan dia. Aku usha prmpnnya..lol..2 2 dari kelas aku. Aku macam x percaya member aku dah bertunang. Rasa macam baru jer abis sekolah. Tapi bila member aku masa kat u kawen aku x rasa len. Mungkin kat u sume dah matang, gaya pon matang. Tapi member sekolah dah kawen rase pelik ler. Ye la dulu, perangai macam budak2. Sampai x sedar dah besar.huhu..

Siraj & Nisa
Apapon aku ucap tahniah kapada siraj dan nisa. Aku dapat tau korang tunang 14/2 dari Nad. Ye la, korang jenis tukar no tel x bagi tau. Bila agak2nya nak langsungnya. Jangan lupe jemput aku, insyallah aku akan datang dengan bini dan anak-anak aku.hehe..


About Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

2 thoughts on “Bertunang

  1. aku pun mcm tak caye diorang ni bertunang. siraj plak tu.. padahal dia la yang kaki maen2 dulu kan? tak sangka dia begitu komited.. maybe takot nisa dikebas org kot.. hehehe…

Leave a Reply