SIRI BERCAKAP DENGAN ANAK (BAHAGIAN 9) – SIBUKLAH!

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Siri Bercakap Dengan Anak (Bahagian 8)

Afiq memang seorang budak yang suka sangat ambil tahu apa mama papa dia buat. Pantang nampak, dia akan cuba ikut buat jugak. Bahaya jugak ni.

*Flashback

Kebiasaannya, Afiq selalu mengekooor je belakang bontot aku kalau aku gerak ke dapur. Selalunya kalau ke dapur la. Sebab kat dapur banyak makanan. Afiq suka! Ha ha.

Dan kerap kali lah aku selalu TERlanggar Afiq bila nak undur. Mulut ni pun lajuuu je cakap “Sibuklah…!”

Macam tu jugak dengan papa dia.

Sudahnya… Jadilah Afiq seperti dalam video ni…

 

Afiq yang garang!#AfiqHazim memang garang! Tapiii… #ArifHazim hati kering buat tak tahu jer kena marah dek Afiq. He he #TheHazims”SIBUK!!! SIBUKLAAAAHHHH!!!”cc: Zulhelmi Redzwan Siti Hamidah Hussien Nurul Aini Zainab Ismail

Posted by Linda Sabri on Tuesday, July 21, 2015

 

Adohai! Nasib baik adik Arif ‘hati kering’.

About Red Linda

Dulu mempunyai blog sendiri redlinda.com namun setelah berkahwin agak kurang berblog dan domain tersebut lupa renew. Isteri kepada owner blog ini dan menjadi second writer untuk blog ini.

Leave a Reply