Cara Mudah Jual Beli Barang Online M2U Pay

Assalamualaikum

Kepada peniaga kecil-kecilan secara dalam talian. Ada berita baik untuk anda. Kini anda boleh memudahkan urusniaga anda dengan M2U Pay. Apa itu M2u Pay? M2U pay adalah satu kemudahan yang diberikan Maybank kepada pemegang account mereka untuk menguruskan urusan bayaran. Contoh anda boleh lihat di http://qlittlebaby.com . Untuk memuat turun Extension untuk OpenCart sila ke M2U Pay Extension. Namun pada sesiapa yang tiada perkhidmatan e-commerce, hanya menjual sahaja di blog. Anda tidak perlu kuatir sebab icon ini :Maybank2uPay_logoBoleh diletakkan dimana-mana sahaja anda suka, janji anda berdaftar dengan Maybank. Bagaimana untuk daftar? Sila lihat di sini : Maybank M2U Pay

How does Maybank2u Pay benefit your online shoppers?

As a shopper, the overall online shopping experience determines whether a return visit is worth it, or not. Often, shoppers get turned off by lengthy payment processes, so getting Maybank2u Pay can really turn things for the better. With this new payment facility:

  • Payment method is simplified through Maybank2u and payment can be made directly to the seller’s account via a simple button.

  • There’s no need to remember the seller’s account number, so the payment process is simplified.

  • No need for proof of payment (i.e. scan / copy of payment receipt) to the seller.

Yang paling terbaru Maybank kenalkan adalah M2U Pay – Snap & Sell. Ini merupakan aplikasi mobile. Mudah sahaja caranya, semudah 1,2,3.

    1. Upload
    2. Share
    3. Buy

m2upay

Mudah bukan. Untuk maklumat lanjut tentang M2U Pay – Snap & Sell sila layari : M2U Pay – Snap & Sell

P/S : Lepas ini susah la penyedia e-commerce seperti aku untuk cari makan.

P/S2 : Jangan lupa like Q Little Baby. Support member2 buat business sikit

P/S Lagi! Selamat Berpuasa Semua!!!!

#Kbye

About Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

Leave a Reply