Apa Itu Chocobi?

Red Linda tanya aku apa itu chocobi? hoho! Pertanyaan yang hanya seorang jer boleh menjawabnya. Siapa? SHIN CHAN!!! Ye itu lah makanan kegemaran Shin Chan. Aku hendak cerita rasa dan rupanya pon aku tidak tahu. Yang aku tahu bentuknya bintang dan kotaknya macam Race Tin Car. Ha,sape pernah rasa boleh la share sini. Halal ke benda tu? Ade tak jual kat Malaysia? Erm..banyak lak aku tanya.

P/S : Teringin nak rasa mee ramen fav naruto tu. Tapi susah hendak cari yang halal..

About Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

8 thoughts on “Apa Itu Chocobi?

  1. aku ada jumpa chocobi kat 100 yen shop
    5.90 RM jee…
    tapi tak semua shop ada…
    dari 3 shop camtu,hanya 1 jual…

  2. aku ade beli dkt jb itu hri mse balik outstation
    x pasti status halal ke x..tp aku mkn gak
    last2 muntah..phuiiii

Leave a Reply