Sebelum Start Malaysia VS China

Selamat Petang, dalam beberapa minit sahaja lagi perlawanan Malaysia melawan China untuk merebut tempat perlawanan akhir menentang indonesia.Sebelum debaran mula terasa, ingin kongsi kegembiraan. Barang yang ku tunggu² hampir dua minggu telah tiba. Aku ingat benda ni dah tersesat mana tah coz tanya orang P1 Wimax diorang kata dah post lama, kira macam dah putus harapan la.

Tiap² hari dok periksa peti surat. Tapi kosong jer. Yang penuh pon dengan bil². Tapi tadi balik, muka ade senyum.Akhirnya dapat jugak calendar dari P1 Wimax. Thank you very much, ni buat aku sayang lagi ni. Boleh tak bill bulan depan tak payah bayar.haha..


Ini dia sampulnya, besar tu


Ini dia calendar P1 Wimax. Besar dan cantik


Siap ade reminder sticker lagi tu


Tapi ada satu benda aku tertarik. Ade nama justkhai tu.

About Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

4 thoughts on “Sebelum Start Malaysia VS China

Leave a Reply