Terima Kasih Project Alpha

Terima kasih kepada Project Alpha,Nuffnang dan P1 kerana telah memberi aku peluang untuk memenangi RM20 (yg telah di kreditkan kedalam akaun) dan Beg P1(yang sedang dipeluk). Kepada rakan-rakan ku sekalian jangan lupa vote! eh silap jangan lupa Like! Klik Sini.

Ok aku dapat tau keputusan pemenang untuk contestant 20 terawal yg menghantar Video Auditions Guest Blogger Project Alpha Seasion 3 di Facebook. Hari ini baru dapat email confirmation tentang kejayaan itu dan bagaimana hendak mengambil hadiah.

Advertisement

Aku kena amik sendiri beg P1 tu kat office Nuffnang. Aku yang tak der keje dan bos aku pon cuti jadi keluangan masa yang ada aku penuhi dengan keluar pergi ke office Nuffnang yang aku tidak tahu dimana.Main follow jer GPS ni.Aku hampir2 ditipu oleh indon jaga parking. Aku nak parking tidak sampai 10 minit dia mintak 5 ringgit.Gilo ke ape.Aku bla jer terus, peduli ape aku.

Pergh hujan lebat giler der. Tapi tak semua kawasan coz masuk area KL tak ujan. Nasib baik aku keluar awal, x der la jem.Nasib tak baik sangat pon, balik jem giler. Aku rasa jem ari ni lain macam sikit. Jem macam nak lik raya lak. Mmg kaw² punya. Nak tengok rupa beg tu ker.

Ha, ni dia rupa beg yang selalu di perkatakan itu. Ade dua color boleh pilih satu klu x silap aku maroon then lagi satu yang ni, ungu. Kenapa aku pilih ungu, sebab warna tema UiTM.haha..ape kena mengena. Ye la, kata UiTM di hatiku.

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

13 thoughts on “Terima Kasih Project Alpha

  1. hahahak , aku dah taw jawapan dah .
    ingat kalo sempat , aku nak join gak la . utk blog lagi satu . hahaa .
    boleh kan ??

    Anak Perak : Ko komen utk mn 1 ni aus? aku kompius jap.ni comment utk contest aku ker?

  2. tahniah!!!
    saiz beg tu macam beg laptop ke??
    cantik purple tu.heee.

    Anak Perak : TQ.ha’a saiz beg laptop.puple mmg cantik :)

  3. congratz, cadang mmg nak buat audition video but agak sibuk ngan exam sekarang nih,huhu….

    Anak Perak : TQ.alo bukan susah.tgh drive pon leh buat rakaman pe :P

Leave a Reply