Blog

Versi Aku Punya

Kenapa apa hendak buat kenyataan macam ini? Sebab takut nanti keluar suara² sumbang menyatakan benda ini dah orang tulis, benda ni dah banyak tulis, benda ni isu lapok seperti

Tips Cam Orang

Aku balik kerja seperti biasa hari ini.Dalam perjalan ke kereta ade sorang perempuan tegur aku. “Eh,awal balik ari ni”. Aku yang peramah lagi pemurah pon […]

UiTM Block Semua Blog

Nasib baik dot com tidak terkena tempiasnya. Jadi jangan marah yer aku cuma layan blog dot com jer.Blog yang menggunakan wordpress.com or blogspot.com aku blogwalking blog korang lepas office hour. Jangan merajuk yer.

Review Contestant Terawal

Selamat pagi semua dan Selamat Hari Pekerja. Hari Pekerja yang jatuh hari sabtu apa boleh buat lagi, duduk rumah makan tido jer la. Hari ni aktiviti start malam dan esoknya aktiviti tengok Iron Man 2.Ok dipagi yang indah ini aku nak review pada tiga contestant terawal untuk contest “Saya Kenal Anak Perak”

Aku Ketagihan

Tak sangka sekarang ni aku dah ketagih. Aku ingat tidak boleh ketagih bila kali pertama mencubanya. Ape korang ingat aku isap dadah ker. Dadah itu […]