Are You Moist Enough?

Penjagaan kulit hanya untuk perempuan sahaja? Siapa yang berkata sedemikian? Pendapat anda memang salah sama sekali. Lelaki maskulin zaman sekarang amat mementingkan penampilan diri. Kita dapat perhatikan di kedai-kedai terdapat banyak produk penjagaan kecantikan khas untuk kaum lelaki. Dahulu kaum lelaki hanya membeli minyak rambut sahaja kini mereka mula membeli pencuci muka, pelembap kulit dan sebagainya. Jangan terkejut jika aku katakan disini ada sesetengah lelaki sanggup perabis banyak duit berbanding wanita hanya untuk kelihatan lebih kacak dan bergaya.

Vaseline® MEN Body & Face, and Hand Lotion

Selain menjaga penampilan, penjagaan kulit juga amat penting agar kita lebih kelihatan segar kerana apabila kulit kering, muka kita nampak menggelupas dan kelihatan kusam. Kulit juga nampak berkedut berbanding usia sebenar. Terima kasih kepada Vaseline kerana memperkenalkan produk penjagaan kulit khas untuk lelaki iaitu Vaseline® MEN Body & Face, and Hand Lotion. Lengkap dari muka, tangan hingga ke badan. Dengan formula anti berminyak, kulit anda akan kelihatan lembap tetapi bukan berminyak. Dalam melembapkan kulit ia juga memperbaiki kulit yang rosak disebabkan kekeringan. Wahai jejaka maskulin, cubalah produk ini agar korang akan kelihatan lebih segar seperti ini :

About Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

6 thoughts on “Are You Moist Enough?

Leave a Reply