Polis Cari Coli Hitam Cut Tari

Polis Indonesia dalam kenyataannya mendedahkan perkembangan hasil siasatan tentang video seks vokalis Peterpan, Ariel dan dua lagi wanita yang kelihatan dalam video tersebut merupakan aktres Indonesia. Dalam laporan agensi berita di sana, Cut Tari membuat pengakuan bahawa dia biasanya tidak memakai apa-apa bila melakukan hubungan seks kecuali coli dan seluar dalam berwarna hitam.

Namun dalam kenyataannya lagi kepada polis, dia memberitahu bahawa dia tidak ingat bila kali terakhir memakai coli dan seluar dalam berwarna hitam dan dimana dia menyimpannya. Polis yakin, Cut Tari yang merupakan bekas kekasih Ariel merupakan salah seorang pelakon dalam video seks tersebut selain Luna Maya, iaitu kekasih Ariel yang sekarang. Polis indonesia sedang berusaha mengumpul bukti yang kukuh untuk mendakwa mereka. Dalam pada itu, polis juga menahan lapan orang kelmarin kerana disyaki memuat naik video tersebut. -Agensi

About Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

10 thoughts on “Polis Cari Coli Hitam Cut Tari

Leave a Reply