Blogger Bertemu Bunkface Di TM Everyone Connects Birthday Bash

Assalamualaikum, baru sahaja habis meeting tadi. Nasib baik tidak banyak perubahan yang diminta oleh client tadi. Ahad lalu berlangsungnya TM Everyone Connects Birthday Bash di The Curve, Damansara. Event ini merupakan sambutan ulang tahun pertama TM Everyone Connects yang telah dilancarkan tahun lepas di Bukit Bintang. Ramai juga blogger-blogger otai dijemput, aku jer tidak dijemput. Aku saje menyemakan diri bertemu dengan otai-otai ni sambil berjimba dengan Bunkface. Selain itu banyak hadiah-hadiah diberikan dalam acara memecah belon. Cerita banyak pon tak guna, biar gambar sahaja berbicara bagaimana kemeriahan TM Everyone Connects Birthday Bash.

Blogger yang hadir antaranya Jen, Jmr, Red Linda, Bean, Eyriqazz, Jejai, Lily, Kak Ina, Che Arm, Ery, Shah, Ayie dan ramai lagi…

Untuk gambar lagi korang boleh usha di : Anak Perak Photo Album

About Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

9 thoughts on “Blogger Bertemu Bunkface Di TM Everyone Connects Birthday Bash

Leave a Reply