WordPress for BlackBerry

Assalamualaikum dan selamat malam. Berapa lama aku tidak update blog aku? Pergh dah bersawang aku tengok, hendak kata bz x jugak tp entah kenapa sikap malas tahap melampau. Tp member aku, farizah akan cakap “orang tengah hangat bercinta macam tu la” ish x der kena mengena.

Malam ini aku hendak share dengan korang satu application untuk BlackBerry. Pada yang sudah tahu,senyap sudah. Application ini memudah korang untuk update blog, membalas comment dan menguruskan blog korang. Memang mudah, semudah korang buat melalui browser di laptop korang.

Entri yang korang baca ini untuk pengetahuan di taip dalam BlackBerry. Untuk memuat turun application ini korang boleh ke Apps World dan cari dalam kategori I’m & Social Networking dan pilih Blog atau korang boleh taip terus url ini dari BlackBerry korang http://blackberry/wordpress.org/download. Selepas download korang boleh integrate dengan WordPress Blog atau WordPress Self Hosted Blog. Untuk self hosted sila pastikan telah enable rpcxml di bahagian settings ->writting. Selamat explore dari aku.

Posted with WordPress for BlackBerry.

11 thoughts on “WordPress for BlackBerry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *