Memenangi wanazwani.com

Selepas tamat sahaja Contest “Saya Kenal Anak Perak”. Seharian tidak tidur kerana ingin memilih pemenang. Cewah sehari tak tido pilih pemenang konon, padahal dok layan adamaya.hak3.. Aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepasa miss ~ReD~ kerana membantu aku memilih pemenang. Rugi korang tak mengayat dia, kalau tak kompem di bagi korang menang.haha..

Advertisement

www.wanazwani.com itu lah url terbaru cik wawan selepas memenangi Contest “Saya Kenal Anak Perak”. Aku ni baik hati gile, dah la bagi domain kat orang lepas tu siap tolong setup lagi. Tahniah wawan kerana telah dipilih menjadi pemenang. Siapakah lagi dua orang pemenang? Peserta, sila check email anda yang anda gunakan semasa post permalink kat comment dulu.

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

15 thoughts on “Memenangi wanazwani.com

  1. lambat plak bagi klu suh mengayat aku..ngeh3..

    tapi bagus jugak! karang semua ayat aku, ah! sudah.. tak tahu plak mana nak pilih.. bukan sehari, setahun pun belum tentu dpt pilih pemenang :D
    .-= Post terakhir blog ReD : ~ SAH! ADA KETUMBUHAN PADA KEPALA AKU ~ =-.

  2. ala..bagi jer…besar hati aku menerimanya..muehehe :D
    .-= Post terakhir blog ReD : ~ SAH! ADA KETUMBUHAN PADA KEPALA AKU ~ =-.

Leave a Reply