Apa Terjadi kat Samsung Corby Carnival?

Kalau ikut ati malas nak tulis coz x dpt hp.tp sbb nak bagi member blogger yg x dpt join 2 cemburu, aku tulis kan gak.hehe..

Kalau la aku bawak baju lebih..huhu..

Teruja gak sabtu 2 coz 1st masuk sunway lagoon.ingat dpt excess extreme park x dpt msk surf beach,rupanya leh.rugi aku x bwk baju spare klu dah dah lama aku terjun dalam kolam.muka dah bminyak, rambut dah bserabut badan wangi lagi coz guna ‘dorono’.

Advertisement
Bincang strategy..nasib baik menang..

Kami dibahagikan kepada 4 team mengikut color corby,putih,oren,pink dan kuning. Antara game kami main, letup belon,tarik tali dlm air,wall climbing n kemuncaknya paintball.Hampir sume game team aku kalah coz aku team putih jadi kami main secara jujur dah putih itu suci.hehe..Time paintball aku dah malas tgk coz klh awal2, jd bg mhilangkan kekecewaan aku g memanah,flying fox sambil menjerit kekalahan n kayak.nak bbasikal x larat.

Macam ni ler muka kekalahan kot..

Kesimpulannya sgt happening walaupon kalah.Dapat knl2 blogger yg selama ni dalam alam maya n x pnh bsua muka.dpt jugak btukar2 ilmu dgn sifu2 yang dah lama tjerumus dlm bidang ini.Thankz nuffnang and Samsung.

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

Leave a Reply