Be Part of ChurpChurp Today!

Apa itu ChurpChurp? ChurpChurp adalah salah satu syarikat pengiklan. Yang membezakan iklan ChurpChurp dengan iklan-iklan lain adalah ChurpChurp menggunakan Twitter sebagai platform untuk pengiklanan. Jadi kita boleh menjana pendapatan dengan hanya bertweet. Percayalah, ini bukan skim cepat kaya atau MLM. Konsep ChurpChurp seperti ini:

Selain menjana pendapatan melalui ChurpChurp anda juga boleh mengenyertai aktiviti yang menarik. Antara aktiviti yang pernah diadakan untuk ChurpChurp untuk Churpers antaranya :

  • ChurpChurp Premiere Screening – When in Rome
  • ChurpChurp Preview Screening – Alpha and Omega

Aktiviti terbaru dan memang gempak habis adalah Fly Kite Day! With ChurpChurp.

*Photos credit to ShannonChow, Jessicat, Vvens and Mohd Zaid

Aku berharap selepas ini dapat buat gathering yang lebih besar sehingga boleh tertulis dalam Malaysia Book Of Record. Jadi apa ditunggu lagi, marilah bersama aku kita meriahkan community Churpers. Selain menjana pendapatan, kita juga dapat mengikuti aktiviti yang menarik anjuran ChurpChurp. Daftar sekarang di http://www.churpchurp.com/register-twitter/

About Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

One thought on “Be Part of ChurpChurp Today!

Leave a Reply