My Water Moments Event with Sony TX5

Assalamualaikum dan salam jumaat semua. Cadang hendak buat entri ini malam tadi tapi macam mana tah adapter laptop aku mengeluarkan spark dan meletup.hoho..Time-time macam ini lah dia nak buat hal, menyusahkan betul.

Siapa yang dapat invitation untuk event ini esok, angkat tangan.hehe.. Seperti poster diatas, event ini akan berlangsung di Mali Cove, Sunway Lagoon. Celah mana Mali Cove aku sendiri tidak pasti. Sebab aku pernah masuk ke Sunway Lagoon sekali jer. Itu pon join event anjuran Nuffnang dan Samsung Corby iaitu Samsung Corby Carnival.

Hadiahnya boleh tahan dasyat jugak tetapi sedikit hadiahnya. Dulu masa Samsung Corby Carnival, belambak hadiah diorang kasi. Sorang sebijik dapat hp. Group yang menang jer la. Mampus nak kasi semua. Tokei balak pon boleh bankrup kalau macam tu. Macam biasa pesanan aku kepada perserta yang join, jangan malu² untuk menegur hamba yang pemalu ini.hehe..Jumpa disana..disana…disana..lalala…

About Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

16 thoughts on “My Water Moments Event with Sony TX5

  1. hoho..main air kt Sunway Lagoon..lama x g sana..

    Entri Hari Ini : Akibat Dari Gatal Tangan… dan Hari-Hari Mimpi Ngeri Boleh Bawa Maut Tau!

  2. Salam. Esuk sy pun dpt invitation tu. Tp tatau la nak pi ke tak. Err..kira masuk Sunway Lagoon tu pree ke bayo sendiri??

  3. ngeh ngeh ngeh…ok..ok..mana tau, kut dia invite ke Mali Cove tu je kan. Masuk kena bayo katanya…
    Ok la. Tgk la sok, Insyaallah pegi la kut. Err..ni suma blogger2 senior je nih. segan lak rasa. Hihi…

    p.s : saya pun anak Perak juga. :P

Leave a Reply