Selamat Hari Ibu

Mak,mummy,amma,mama,ibu,umi. Tidak kira macam apa panggilannya mereka tetap seorang iaitu orang yang melahirkan kita.Pengorbanan mereka amatlah besar dan tidak boleh dibayar dengan wang ringgit.

Sempena hari ibu bukan setakat korang mengucapkan atau memberi hadiah, korang bagi mereka special treatment. Seperti bantu mereka buat kerja rumah or ajak mereka makan luar. Walaupun itu tidak cukup membalas jasa mereka, tapi sekarang² korang dapat menunjukkan kasih sayang terhadap mereka.


Ehsan I Luv Islam

Hargailah mereka ketika mereka masih ada, sesungguhnya syurga di bawah telapak kaki ibu. Pada yang lama tidak balik ke kampung, balik la korang. Korang nak luangkan masa sedikit dengan mereka pon payah, korang ingat macam mana mereka menjaga korang dari sebesar tapak tangan sehingga boleh hidup sendiri..Ape aku melalut ni, aku cuma nak ucapkan


Credit Kepada Owner & Google Image

About Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

Leave a Reply