DiGi Angels Party: Break Free with DiGi

Date: 29 May 2010 (Saturday)
Time: 6pm – 10pm
Venue: Ecoba, Lot No. B-G-02, Level 1 Menara Bata (Tower B), PJ Trade Centre, No. 8 Jalan PJU 8/8a Bandar Damansara Perdana, 47820 Petaling Jaya

Korang nampak tarikh di atas. Baru aku perasan serentak dengan majlis perkahwinan kawan aku di Bagan Dato, Perak. Jumaat adalah cuti umum untuk hari Wesak dan aku bercadang untuk pulang ke kampung. Aduh jadual sudah clash, mana satu aku mahu pergi? Cewah macam yakin jer dapat jemputan untuk DiGi Angels Party.

Tapi kalau dapat la kan, mana satu aku hendak pergi. Perlukah aku mengoyak kelopak bunya dan mula membuat pengiraan..digi..kenduri…digi…kenduri..Argh, kekeliruan aku ni. Tapi aku rasa macam DiGi ni berjaya memujuk aku dengan meletakkan post aku dalam senarai top 10. Bagi tidak menghampakan. Insyallah aku pergi.

About Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

11 thoughts on “DiGi Angels Party: Break Free with DiGi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *