Skim Cepat Kaya

Segala macam jenis skim cepat kaya bersepah kat chatbox aku. Sorry der,aku terpaksa delete korang punya link. Kalau nak buat iklan, bagi tau aku leh bagi ruang. Tapi buat business biar la yang betul2 business. Ini business cepat kaya, dah sepuluh tahun join x kaya-kaya pon. X dengar berita ker, kerajaan akan menguatkuasakan denda sehingga RM 1 juta untuk mengikut dan RM4juta untuk penganjur skim cepat kaya, MLM dan sewaktu dengannya kalau didapati menipu.

Dah abis tentang 2, sikit-sikit sound sudah, Sudah besar, dah boleh berfikir secara rasional. Bukan budak2 lagi. Eh baru aku perasan ade iklan penjagaan peribadi wanita. hik3..Cam ner leh masuk iklan ni yer, mungkin ramai sangat pembaca wanita kot dalam blog ni. Sape wanita, angkat tangan. Aku nak buat survey ni. Kalau ramai, aku leh ubah survey aku kat nuffnang. Banyak ckt product kencatikan diorg leh promote.


About Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

One thought on “Skim Cepat Kaya

  1. Aku pun selalu jugak menjadi mangsa taktik pempromosian ahlil-ahlil MLM ni. Walaupun belum sampai tahap terjebak aku kena keluarkan duit, mendengar mereka berceramah tentang konon masa depan kita, kekayaan mereka, kereta mewah hasil dari syarikat dan … (isikan ruang kosong dengan apa sahaja yang berkaitan dengan kemewahan tanpa usaha)sudah cukup perit untuk minda aku menafikan fantasi mereka.

Leave a Reply