Wei, aku tukar no telefon

Korang pernah x dapat member yang jenis x abis2 tukar no telefon dia.Aku ada ramai jenis member macam 2. Tambah member2 perempuan. Ape masalah mereka sampai dok selalu tukar no pon aku x tau.

Dah ler tukar no jenis x reti nak bagi tau, pastu mula ler cakap lupa member. jenis x nak contact member. Salah sape der. Korang dah tukar no bagi ler tau sume contact dalam phone book korang. Nak jimat kredit, jangan ler tukar no. Kan senang. Pastu x bagi tau, yang member ni dok call. Skali bangla angkat, member pon dok heran dah lama x contact xkn sampai dia kawin dengan mat bangla pon aku x tau.

Korang tau x tukar no telefon ni menyusahkan ramai orang. Pertama mengusahkan syarikat telco. Diorang jenuh nak cari no sebab no dah abis. Padahal pengguna bukan banyak pon. Dulu orang tukar no alasannya nak tukar telco lain macam maxis tukar digi. Sekarang korang boleh tukar tanpa tukar no. Kalau hp hilang, no kita leh dapat balik. Kadang2 alasan diorg tukar no ni macam budak sekolah ler. Alasannya gaduh dengan awek/pakwe. X ker budak namanya. Wei matang ler ckt der.

Pastu yang perempuan 2, baru kena kaco lelaki ckt dah tukar no. Ape korang ingat korang artis sampai x leh kaco langsung. Kalau jenis yang pengacau tegar 2,ape susah g buat report kat balai.Korang tau no aku ni dari bila aku guna. Dari tingkatan 4. Sekarang aku dah dah anak sowg pon still pakai.haha..

About Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

4 thoughts on “Wei, aku tukar no telefon

Leave a Reply