Apabila HSBB Dirasmikan

Ape hal la internet hari ni slow giler. Asyik kuar server not found jer. Nak buat blogwalking pon terbantut. Bayangkan ler nak bukak blog sendiri pon kena refresh banyak kali. Semenjak TM merasmikan High Speed Broadband network (HSBB) internet kat office ni slow. hehe..ade kena mengena ker?

Ade ler kot coz ‘Company’ (cewah company…hik3) ade joint venture dengan TM untuk HSBB area Shah Alam. Nampaknya joint venture ni macam x nmpk kelebihan jer. Same jer aku tengok. X per,kita tunggu n lihat jer.

Wah bulan ni entry terbanyak. Aku ingat bulan 1 paling banyak rupanya bulan ni lagi banyak coz ditambah lagi dengan entry project alpha. Project Alpha instant cash dah masuk week 5. Minggu ni mcm susah jer task. Sampai aku pon x der idea utk menulis ditambah lagi dengan internet mcm siput lagi ler hilang sume mood.

About Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

Leave a Reply