XPlay Shout! Party

Malam minggu yang lalu bawak awak tengok cerita hantu. Eh silap, itu lagu senario. Malam minggu yang lalu che armster ajak aku pergi XPlay Shout! Party di The Library, e@Curve Damansara. Dia kata dapat invitation dari Hanie Hidayah. Aku yang agak kebosanan disebabkan Linda pulang ke kampung halaman jadi aku on jer la.

Nasib baik party kurang liar. Tapi tidak selesa jugak la. Ye la tempat sempit ajak ramai lak orang. Berhimpit-himpatlah dalam tu. Aku duduk depan stage tapi x der la depan sangat bersadar di dinding. Antara artis yang ada ialah Disagree, Miss Nina dan Hujan. Disebabkan aku hampir tercabut kaki coz berdiri lama sangat jadi aku tidak sempat tengok Hujan dan Miss Nina perform. Agak jeles sikit la dengan Ernie sebab bergambar dengan Miss Nina. Saje jer tag aku kat Facebook.

Apa pon layan layan jer gambar ni.

Hendak usha gambar lagi, pergi ke Photo Album Anak Perak

Hendak usha Disagree perform live pergi ke fun page Anak Perak.

About Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

3 thoughts on “XPlay Shout! Party

Leave a Reply