Road Trip with My Broadband

Tajuk ini macam tau-tau aku baru beli Wiggy P1 Wimax. Ok la, aku cerita dulu mengapa aku pilih Wiggy sebabnya benda ini mudah dibawa kemana-mana. Orang yang jarang duduk rumah seperti aku, memang patut pakai Wiggy ini.

Tambah-tambah aku sudah menjadi addict dengan berblog ini. Bila ada idea aku akan menulis tidak kira dimana. Aku pun baru sahaja menggunakan wiggy, setakat ini aku membawa sekitar kawasan Shah Alam. Dengan adanya wiggy ini, aku tidak perlu mencari wireless connection seperti sebelum-sebelum ini. Seperti contoh, aku ingin lepak minum dengan kawan-kawan aku dan ketika sembang-sembang, tiba-tiba idea datang maka aku bukak laptop dan plug-in Wiggy ini, on the spot aku boleh post blog. Seolah-olah blogging secara live.

Aku sedang tunggu P1 Wimax mengusai kawasan Perak pula bagi memudahkan aku melayari internet ketika berada di kampung. Setakat ini aku sangat berpuas hati dengan Wiggy ini berdasarkan pengalaman aku sendiri. Bagi anda yang suka melancong, wiggy adalah pilihan terbaik.

EPISODE 8


EPISODE 9

EPISODE 10

is presented by
supported by
P1 and MAS

About Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

2 thoughts on “Road Trip with My Broadband

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *