I Just Love Good Smelling People

Ee..siapa yang suka dengan bau busuk? Semua orang tidak sukakan? Bau badan kadang-kadang boleh membuatkan kita menjadi tidak selesa, tetapi bagi sesetangah orang tidak kisah tentang perkara ini. Bagi aku bau seseorang mencerminkan keperibadian dia. Oleh itu aku tidak suka berada ditempat-tempat yang agak sesak. Dengan panasnya dan peluhnya mengeluarkan bau yang agak kurang menyenangkan.

Tapi kalau bau sesesorang itu wangi, aku hidu dalam-dalam dan fikir wangian apa yang mereka pakai. Bagi yang lelaki, aku boleh mengecam wangian jenama apa. Bagi yang perempuan, tidak dapat teka tetapi aku boleh teringat dimana aku hidu bau wangian itu. Tahukah anda punca bau badan adalah peluh dan peluh banyak dihasilkan jika kita aktif. Sebab itulah selepas bersukan kita akan mendapati bau badan kita kurang menyenangkan.

Tetapi Walaupun anda aktif macam mana sekalipun, jangan dijadikan alasan menyebabkan bau badan anda kerana Adidas memperkenalkan product Adidas Action 3 deodorant khas kepada semua jejaka aktif. Dengan PRO-LEVEL ANTI-PERSPIRANT SPRAY anda mendapat perlindungan lebih 48 jam dari perpeluhanan, anti keputihan dan 100% bebas alkohol.

 
Dengan lima jenis variant untuk dipilih iaitu Intensive, Control, Sensitive, Fresh dan Pure membuat anda kekal kekal kering,selesa dan yakin walaupun selepas bersukan. Bau badan yang menyenangkan boleh menarik orang supaya mendekati kita dan rasa selesa berdamping dengan kita. Jadi, wahai jejaka sekalian jagalah bau badan anda jika ingin didampingi oleh gadis-gadis.

is presented by
supported by
P1 and MAS

About Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *