Why I Like It Longer

Dalam hidupku hp menjadi nadi utama untuk aku menjalani hari-hariku. Jika tiada hp, maka tidak lengkaplah hidupku seolah-olah hidup tanpa pasangan.

Dengan hp aku browse internet untuk menaip post ini, membalas email, melawati blog orang lain dan paling aku suka lakukan menonton You Tube. Dengan hp ini juga aku mengambil gambar ke mana jua aku pergi.

Lihat bertapa pentingnya hp dalam hidup aku. Tapi menjadi masalah kepada aku ialah hp sekarang skrin dia pendek dan kecil. Aku berasa sangat tidak puas untuk melakukan tugas harian. Imaging kalau skrinnya panjang. wah, dunia ini bagai berada dalam gengamanku!

Aku sedang membayangkan jikalau memiliki sebuah hp yang panjang 4″. Wah, dunia ini bagai berada dalam gengamanku! Berjalan dengan gaya seorang artis sambil menggengamnya seperti chocolate bar untuk dihadiahkan pada hari kekasih.wow, i like it!

About Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *