Movie

Review : A-Team

Awat malas betul aku hendak menulis review ni. Padahal dah lama aku tengok cerita A-team ni. Sabtu lepas dengan member-member office. Nasib baik [...]

Review : Three Idiots

Movie ini rasanya sudah lama ditayangkan di panggung wayang. Aku tengok cerita ini di Astro Box Office. Ini adalah cerita hindustan. Tiga kali aku asyik dok ulang tengok cerita ini. Tapi tidak boleh mengalahkan aku tengok cerita Slumdog Millionaire iaitu sebanyak 4 kali. [...]

Perkara Menyakitkan Hati di Panggung Wayang

Selamat Petang. Tidak sabar tunggu habis office hour sebab aku ingin pulang ke kampung halaman. Yahoo..Anak Perak pulang ke ganggang (macam ni ke ejanya? Macam ganggang telefon jer). Petang ini aku kasi entri releks tetapi isu yang hangat bagi kaki wayang macam aku. Senarai perkara yang menyakitkan hati bila berlaku di dalam panggung wayang. [...]