KEMBARA SUSU IBU (BHGN 10) : BENGKEL PENYUSUAN – PERSEDIAAN BULAN RAMADHAN

Assalamualaikum dan salam sejahtera

KEMBARA SUSU IBU (BHGN 9) – TIPS MENYUSUKAN BAYI BILA PUTING RATA / TENGGELAM

Advertisement

For the first time, i’m as a breastfeeding mother (ceewaahh! Speaking London pulak), yang akan melalui fasa menyusukan bayi ketika bulan Ramadhan (In sha Allah). Tak sampai lagi 100 hari lagi akan tibanya Ramadhan. Fasa baru untuk aku. So, haruslah mempersiapkan diri dengan ilmu penyusuan.

Salah 1 caranya adalah…. BENGKEL PENYUSUAN!

BENGKEL PENYUSUAN KETIKA RAMADHAN

Lebih bagus kalau pergi laki bini. So, dua-dua boleh belajar dari pakar. Karang kalau bini je pergi, dengar A. Balik-balik cerita kat laki, laki faham B. Acaner? Ha ha.

 

screenshot

Ok. Laki aku nak pergi jugak TAPI nak pergi hantar je la. Ha ha. Ye la, siapa pulak nak menjaga 2 orang hero tu karanggg.

Untuk pendaftaran, kena isi borang kat SINI. Jom!

p/s : Jika berkesempatan, in sha Allah, aku kongsikan ilmu bengkel di lain entri.

hadis ilmu penyusuan

Red Linda

Dulu mempunyai blog sendiri redlinda.com namun setelah berkahwin agak kurang berblog dan domain tersebut lupa renew. Isteri kepada owner blog ini dan menjadi second writer untuk blog ini.

Leave a Reply