I’m Back

Assalamualaikum..

Premium templateTara… im back. Hihi..lama tidak update blog. Kalau korang perasan entry-entry sebelum ini banyak ditulis oleh Red Linda. Template sudah tukar baru, moga ada semangat baru untuk menulis blog kembali. Jenuh jugak hendak cuci sawang-sawang dekat blog ini. Aku harap dengan ada dua orang penulis blog ini makin aktif.

Advertisement

Pada yang tidak tahu, aku telah jadi ayah.haha..ade ker x tau lagi? Alhamdulillah anak kami dah hendak masuk 4 bulan dan makin comel dan bijak macam ayah dia. hihi.. Setelah lama duduk senyap, baru-baru ini aku mendapat jemputan untuk event P1 yang berlangsung di HQ mereka yang terletak di Petaling Jaya. Insyallah aku akan update event itu kemudian.

Aku harap mode menulis tidak hilang dan kembali segar seperti sebelum-sebelum ini, cuma jemputan event-event kalau boleh bawak family insyallah aku join cuma yang single invitation tu, aku akan fikir dahulu..

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

Leave a Reply