Samsung Galaxy S II (SGS2) masalah pink spot, IPhone 4S pula masalah kekuningan

Sebelum ini pengguna Samsung Galaxy S II (SGS2) mengadu terdapat pink spot pada camera phone mereka. IPhone dengan keluaran barunya Iphone 4S mempunyai masalah kekuningan. Ya, perempuan mengalami masalah keputihan tetapi Iphone 4S mengalami masalah kekuningan. hihi.. Pihak Apple belum lagi memberi sebarang respon tentang masalah ini.

Advertisement

Antara masalah lain yang mungkin dihadapi oleh pengguna iphone 4s adalah :

  • Penerimaan signal yang teruk
  • Mudah menjadi panas (Boleh jadikan tungku orang pantang ni)
  • Bateri bertambah panas berbanding versi sebelum ini

Source : IPhone 4S Users Report Yellow Screen Issue

P/S : Kena rendam clorox kot :D

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

7 thoughts on “Samsung Galaxy S II (SGS2) masalah pink spot, IPhone 4S pula masalah kekuningan

  1. Ermm iPhone 4s makin banyak probnya. Dengar kata Samsung dah jadi leader smartphone. Apple dah ketinggalan nampaknya.. tapi aku lagi ketinggalan sebab tak pernah merasa lagi dua-dua benda alah ni…adeh…

  2. bila tengok rakan guru menang cabutan bertuah galaxy tab 7″ , dinner akhir tahun baru ini, teruja lah pulak ingin memiliknya . pernah cuba iphone 3, tapi sbb xde bluetooth , nak hantar imej ke peranti yang lain, tertutup selera.

Leave a Reply