ChurpChurp Tiru Says

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Pagi ini aku bukak akaun ChurpChurp baru aku perasan yang ChurpChurp buat contest baru yang concept dia lebih kurang Says.my. Siapa yang join Says pasti tau tentang campaign We’re gonna party like it’s your birthday!. Baru-baru ini ChurpChurp pon tak nak diam gak bila pesaing diorang buat macam tu dengan campaign baru yang diberi nama The Great ChurpChurp Race. Membezakan campaign Says dan ChurpChurp ialah Says boleh pilih hadiah tetapi ChurpChurp tidak. Tapi cara untuk menang hadiah adalah sama.

Advertisement

P/S : Lagi banyak spam di email, Timeline Twitter dan wall Facebook

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

One thought on “ChurpChurp Tiru Says

  1. sebelum ni, churpchurp guna konsep scheduled tweet.. tapi lepas churpchurp buat campaign social sharing, ramai yg ckp churpchurp tiru konsep says.. sekarang ni dia buat yg racing mcm tu plak.. tapi tak kisah la kot.. lagipon byk je web yg pakai konsep sama.. tak semestinya satu web je guna konsep tu kan.. ada web yg mcm facebook.. ade jugak web yg mcm twitter.. byk yg sama.. tak tau la sama ada kebetulan atau memang sengaja.. yg pasti, masing2 nak bersaing.. kita pon nak bersaing jugak, tgk sape menang race churp2 tu.. hehe..

Leave a Reply