Template Free Yang Baru!

Assalamualaikum. Ok fast update sebelum aku balik. Setelah lama aku setia dengan template sebelum ini, hari ini aku buat perubahan besar-besaran kepada blog ini sebab aku rasa terlalu berat template sebelum ini. Korang rasa, apa yang aku rasa tak?

Mula-mula aku syak problem berpunca dari hosting aku, sebab sampai keluar 500 server error. Tapi setelah diorang betulkan di part server dengan membesarkan bandwidth aku, aku juga troubleshoot gak kat bahagian aku. Aku bukak blog-blog aku yang lain (yang banyak image) tapi still laju. Jadi blog inilah yang problem. Aku try tukar template yang simple, still berat. Tension punya pasal. Aku delete semua plugin. Ha, laju sikit.

Advertisement

Kalau korang rasa semput-semput lagi, tolong beritahu aku dekat comment box yer. Jasa anda amat diperlukan untuk meningkatkan prestasi blog Anak Perak ini. Cewah..keh3.. Aku baru install plugin yang menarik untuk handle advertisement. Hasilnya lihat sebelah. Siap boleh kira berapa orang click. Jadi Churp Churp tak boleh tipu aku. haha..

P/S : Suka dengan template ini? Sila tekan like kat bawah ni.haha..

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

9 thoughts on “Template Free Yang Baru!

Leave a Reply