Senarai No Phone Awek & Pakwe

Assalamualaikum. Ini aku ada announcement dan tawaran ini terhad. Kepada yang sedang atau masih lagi tercari-cari pasangan hidup tetapi malu untuk berdepan mahupun meminta nombor telefon. Ini aku ada senarai no telefon. Bukan nombor telefon rumah atau pejabat, tetapi telefon bimbit. Ya, percayalah ini bukan cobaan, ini betul²

Terpaksa remove gambar sebab mendapat owner no telefon mendapat gangguan. Sanggup korang jegil mata yer..

Cepat salin, kalau tak nampak jegilkan mata.

Apa la diorang ni letak no phone dalam facebook ni. Bila kena ganggu sms dengan orang tidak dikenali atau dapat iklan macam² reti pulak korang tension. Tapi salah siapa benda ini berlaku? Lu pikir la sendiri.

Emi

  89Comments

  1. viki yuki   •  

    yuki. 0127623869 area melaka . mau cri cina melayu mau kawan. teen girls only

    • wanpro   •  

      kw pompuan ker tau lelaki???????

  2. Alonglcipoh   •  

    Asslm,nama sy along,nk cri gf atw tman idop area perak,sy dok ipoh,hubungi sy di 0174601847

  3. Last Kamil   •  

    I want meet new Fwendz.. gonna Be my new fwendz.
    X kesah.. laki ke Perepuan.. Saya sportingg.. 011-19446775 add je

  4. fizal   •  

    nk cari awek @ janda utk kenalan je.01132149741

  5. donie   •  

    Nak cari teman 0102352294

  6. muhd iwan   •  

    nk cari teman hidup :0174456460

  7. afiqah   •  

    fiqa juz nk teman msg2 manje untuk malam ni je ok…topupkn umobile rm 5 kt no.ni 01128351608 ..ieka mms gmbr fiqa mms pic fiqa…kite nakal2 utk mlm ni je tau…

    • Farish   •  

      no saya 0133864018

  8. zul   •  

    no sye 0196781527.sdg mncari teman hidup yg setia

  9. boy   •  

    Nak cari kawan perempuan saja,
    Tel,sms,whatsapp 0196891686

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>