Senarai No Phone Awek & Pakwe

Assalamualaikum. Ini aku ada announcement dan tawaran ini terhad. Kepada yang sedang atau masih lagi tercari-cari pasangan hidup tetapi malu untuk berdepan mahupun meminta nombor telefon. Ini aku ada senarai no telefon. Bukan nombor telefon rumah atau pejabat, tetapi telefon bimbit. Ya, percayalah ini bukan cobaan, ini betul²

Terpaksa remove gambar sebab mendapat owner no telefon mendapat gangguan. Sanggup korang jegil mata yer..

Cepat salin, kalau tak nampak jegilkan mata.

Apa la diorang ni letak no phone dalam facebook ni. Bila kena ganggu sms dengan orang tidak dikenali atau dapat iklan macam² reti pulak korang tension. Tapi salah siapa benda ini berlaku? Lu pikir la sendiri.

Emi

  73Comments

  1. maverick   •  

    dan kau pun post kat sini :dizzy: ….tapi yg Bal Qis Qis tu bole tahan hawwtt… :wub:

  2. Anak Perak   •     Author

    @maverick: solo lagi qis tu.try ler. :devil:

  3. landax   •  

    haha~~men kacau2 best ni!heeee :devil:

  4. Bro Framestone   •  

    he…23x ops mu nie….

    susah la bro nk cari makan klu cam nie huhuu

  5. rie   •  

    wahh..nak try calling2 la camni
    hahaha
    :devil:

  6. Fitrihadi.com   •  

    gilerr kang kena kacau baru tau..tak pun org ambik buat num agen pengambil pekerja haram atau num ah long..naya!!

  7. serena cool   •  

    btl-betul,betul ckp ko tu,3

    • apit e-zye   •  

      hye serena cool….blh berkenaln x….nmbr fon adew x….klu adew add la di facebook

    • azlan   •  

      buat serena cool bagi no hp boleh kita sambang lebih panjang atau sms 01112474013

  8. zulhakimi   •  

    hy salam semue knp yg nak mengenali sy sile col me…..0135374249

    • nana   •  

      ok…awk dok mne

      • aidil   •  

        Nana nak hp bole… Nana leh couple

      • aidil   •  

        Nana nak hp bole… Nana leh couple

        Nana ddk mne… Iklas

      • shah   •  

        nana.leh x nk knl ngn awk..whatssu me 0164415121 or msg 0179557801

      • hamdi   •  

        Hai nana.. Add abg ya kat fb.. [Hamdi Boy-jawa]

      • cikliey   •  

        jom berkenalan ngan saya 0196660059

  9. naem   •  

    ahahaha,,,]

  10. cik tqa123   •  

    hahaha…lwk la…><!

  11. Ril   •  

    Hei kawan, nak no telefon awek Melaka x?.. Kalau nk ni hah no. tefon dye 0142625108… Dye ni sklh menengah.. Kalau korang nk kawan atau terus mintak couple pun leh.. Try jerwlah.. Ngan semua orang dye layan…

  12. nana   •  

    hye,leh knl

    • nazri   •  

      hai blh kenalan.

        • zul   •  

          Hai ct hajar,,jom knl2

        • azlan   •  

          salam. bagi no hp boleh kita bersambang atau sms. nanti boleh cerita lebih panjang lagi

    • Nizam   •  

      Blh jer..no fon 0176304583

    • aidil   •  

      Nana nak hp bole… Nana duk mne

    • azlan   •  

      salam, buat nana yang dingati bagi no hp boleh kita cerita lebih panjang lagi.

    • mohdazril   •  

      blh

    • mohd hasiq   •  

      Bleh cll no sye 0182860309

  13. Isya Ebby   •  

    0102782688 ni nmbr tel sya..
    prlukn teman… boringnyeeerr

    • irffan malikki   •  

      hai isya, saya pun boring! sila hubungi atau sms saya ditalian 012 4624524 atau fb ke irffan malikki. bye!

    • Farid   •  

      sy nk knal awk

    • amin   •  

      saya minat jadi teman u call atau sms saya ni no 0163772382

  14. nazri   •  

    sesiapa yg nk bekenalan ngan sy ni no tel nye 0196122576.

  15. MOHD EKA RAHMAN   •  

    0142727331

  16. aziz   •  

    cari kenalan awek ganu yg sunyi mau cari teman golongan yg berumur cam saya sila sms saya no ni 0148385943

    • chin   •  

      i cina kalau ada janda bini org atau anak sekolah yg nak cari duit hubungi i 0165675927

  17. man   •  

    no telefon awek gersang, sangap batang, sms blue iela – kosong16 sembilan 343186 mencari lelaki gersang

  18. zairul   •  

    sape ade no bohsia ipoh?bg kt aku

  19. zul ashraff   •  

    spe nk brkmalan bleh sms no ni 01119986231…10q (>_<)

  20. jack   •  

    nak kenar dengan awek yang bring no telefon 0108014370@0189597743

  21. mat   •  

    nak kenar dengan semua awek yang selalu sepi dan kalau nak jadi gf saye sehinga hujung nyawa,dan yang nak jadi kawan rapat nak jadi teman atau pun sehabat saye dengan jujul,nak ajak pi jalan-jalan ke jum msj atau call je no saye ni has buat awek yang sepi belum ada teman ok.0164536498 ok saye dok dkat kedah dapat pi kemane je jalan-jalan ok.

    • watie   •  

      klu duk taiping awak sudi tak nak kenal

      • Haikal   •  

        Jom knl

  22. Addy   •  

    Hye sy addy…. Life akew bosan and boring., ada sapa nak kongsi hidup ngan aku call 017 7758510

  23. luqman   •  

    nak cari teman please 01129316475)0148191732

  24. Nizam   •  

    Salam…hai sye nak cari teman idup..no fon 0176304583

  25. watie   •  

    salam ukhuwah fillah di lafazkan,
    tujuan saya letak no fone ini untuk mencari hamba allah yg
    sudi mengenali saya.Saya berasal dari taiping perak dan menetap
    di teratak bonda di taiping..sesiapa yang ikhlas kerana allah untuk
    berkenalan dgn saya..sila hubungi 0147467797(maxis user)

  26. Zamri   •  

    SALAM KENALAN DARI SAYA TUJUAN SAYA IAILAH UNTUK MENCARI KENALAN SERTA MELAKUKAN HUBUGAN SEKS DENGAN SESIAPA YANG SUDI DENGAN SAYA.SAYA SANGGUP BERI WANG SEBANYAK RM 400.00.

  27. luqman   •  

    nak cri tman wanita..tlg please.yg btl2 stia.umur 18 ke ats,0139215674.tlg k..sunyi cgt2.

  28. ARSHAT   •  

    kepada janda yg memerlukan kasih sayang boleh call abg di talian 01112504734.. semoga mendapat kasih syg..

  29. amir   •  

    salam
    sy amir.asal kelate…
    ada x gurls yg baik2 muslimah nak knl dgn sy?sy ingin sgt berkenalan dgn perempuan yg baik agar sy dapat berubah….sy nk teman sejati dan memahami isi hati sy…yg ikhlas dan serius saja…harap Allah temukan jodoh saya …amin…..amir-0179054974

  30. kay   •  

    Hai… Leh kenalan

  31. mohd   •  

    sy mncari kawan perempuan utk berkawan…sila pm

    • Syafiqah   •  

      Sy nk pakwa yg hsm. nombor telefon sy 0178867504 8-)

  32. iman   •  

    assalamualaikum

  33. mdean   •  

    hi,mencari janda2 gersang,atau sugar mummy yg sudi jadi teman mlm je…dn nk tambah duit sikit… saya ada wechat 0129475669..

    atau pm dlm email saya,saya kat kuantan..

  34. Man   •  

    Hi saya Man, nak cari kawan di Penang prefer gal sahaja.
    my pon no 019-5980053

  35. Syafiqah   •  

    Sy nk pakwa yg hsm. nombor telefon sy 0178867504 8-)

  36. yusuf   •  

    jika ada yg sudi nak kenalan sms 0134416092

  37. alifff kucing   •  

    hai….sedang mencari teman…0182756013

  38. apitt miyoor   •  

    sy ad jual mee goreng rebus .lau nk pm la saya .0111193294

  39. hakimi   •  

    hai nak kenal dgn awek2 dari melaka.. nak cari kawan, skandal, nak notty2, teman sehidup semati pon boleh. whatsapp atau wechat sy kat 0176030420 tau :)

  40. Sulaiman rolluda   •  

    Hye allzz, ni nak cri awek yg ikhls (0128246214)hehe,Terbuka untk smua wnita,.Sye pndng tinggi dgn keikhlsn tnpa mngira apa jua sudut yg brbeza.. Aku jua perlu doktor untk drwt [[f9.angel]]

  41. yusuf   •  

    salam semua siapa yg sudi kenalan sms 0134416092

  42. khairul   •  

    telefon sy kalau mahu kenal . sy seorg lelaki yg baik.

  43. khairul   •  

    telefon sy kalau mahu kenal . sy seorg lelaki yg baik.
    0123739389

  44. Mohd Shahzril Khan   •  

    Assalammualaikum ?? ape kabar nter semua ?? Ana ni org baru dlm watsapp
    ana suke berkawan ,tak jual produk :))) just gitu2 & biasa2 je ,019 3209508 dari selangor org nye biasa2 je :)))

  45. mijanor   •  

    Pls coll no in/0165288892

  46. naem   •  

    hai saperr nk brknln blh call sayerr 0134725358

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>