Sebut ‘S’ Pelat Tapi Jadi Penyanyi

Siapa tahu lagu ini? Sila angkat tangan.Kerap sangat lagu ini keluar di radio. Terus aku mencari siapa yang menyanyi lagu ini. Lagu dia best jugak bila dengar tapi ada part yang menarik perhatian aku bila dengar nanyian dari penyanyi bernama Adzrin Adzhar. Dia tidak reti sebut ‘S’. Tidak tahu sama ada disengajakan ataupon memang dia tidak reti sebut. Argh semua itu tidak penting yang penting ada rupa, ada suara dan lagu yang dinyanyikan best mesti ada peminat.

Advertisement

Macam pelakon yang popular dengan cerita I’m Not Single, Lisa Surihani. Walaupun pelat menyebut ‘R’ tapi still ada orang hendak ambil dia belakon sebabnya dia cantik dan pandai belakon. Sama juga pengarah filem Congkak, Pierre Andre. Pelat-pelat ‘S’ dia still boleh jadi pelakon dan pengarah. Nampak betapa dasyatnya orang pelat.

P/S: Dulu aku pelat ‘R’ tapi aku berjaya lembutkan lidah dengan menelan Softlan.haha..

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

18 thoughts on “Sebut ‘S’ Pelat Tapi Jadi Penyanyi

  1. hahhaa.. tapi kan awak da telan softlan :P
    hahha
    kampung saya belah ayah kat perak jugak tau! kuala kangsar, bukit chandan!
    weyyyyyyy, hahahhahaa, klakar ye, tak payah nak letak kat twitter ye!! saya leh nampak kat sebelah ni ha!

  2. hahhaha..ZOMBIE sangat keennn ~~
    nape takleh nak comment kat n3 awak yang latest tu? sy nak cakap:
    takde maknenye ye fan yang buat blog ney…kalau tak, syane leh dapat gamba dengan kawan sume tu..? :P
    sy lebih suke manage blog+fb+twitter+myspace saya sndiri.. so boleh tau la sape suke sape tak suke.. tu yang jumpa nama awak kat google search tu! haaaa..naseb ske! hahhaha… so kite tau la kelemahan kite sndiri dan boleh betulkan mana2 kalau org tak suke.. tak sama dgn suruh orang buat utk kite..

    1. erk x leh comment yer.kenapa yer.x per nnt sy transfer comment ni ke sana.

      Betul2.Dari situ kita leh tahu kelemahan kita dan apa orang x suka.Good2..yezza.. :)

      Ini tgh free ker,rajin melayan comment. Ape id twitter yer.nnt blh main tweet2 lak.hihi..

Leave a Reply