Innit Nuffnang New Style

Assalamaualaikum dan Selamat Petang Semua!

Hari 1st start kerja selepas 3 minggu berkursus. Macam malas rasanya hendak kerja. Rasa macam hendak kembali berkursus lik. Tapi bila berkursus rasa hendak balik lak. Macam tu la manusia, bila belum dapat beria sangat hendak tapi bila sudah dapat tidak hargainya.

Advertisement

Sebenarnya Innit Nuffnang ini sudah lama berubah wajah tapi semalam baru aku explore dan merasainya sendiri. Ye la, sudah berapa lama aku tidak update blog ini. Bagi aku Innit Nuffnang yang baru ini nampak cantik dan profesional. Susun aturnya nampak kemas. Siap boleh letak gambar lagi dan disusun ikut kategori. Jadi bila sudah susun ikut kategori ini, agak kategori itu popular maka cepatlah post kita hilang dari muka hadapan.

Mainan color dia memang menarik. Siap ada animation dan bentuk yang dasyat. Aku suka login form, memang dasyat bentuk dia. Selain itu siap boleh add friend dan kita boleh tengok update dari friends kita. Selain itu Innit Nuffnang integrated dengan twitter. Jadi selepas kita ping, kita boleh tweet di akaun twitter kita.Bagi aku agak berat sedikit interface terbaru ini, tak tau la mungkin internet aku slow sangat kot. Tapi apa pon aku suka interface terbaru dari Innit Nuffnang!

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

8 thoughts on “Innit Nuffnang New Style

  1. bro pakai ok je.. mase mula2 tue terase ade bug la juga…

    coz xleh nk log in…
    ade mase xjumpe button nk ping blog

    tp xpe.. tue masa mula2 dulu la… besa la kan, time tgh nk bangunkan.. kne ade try n error gak

Leave a Reply