Gathering Geng Blogger

Siapa pergi gathering geng blogger sila angkat tangan. Bagus², ok boleh turun tangan. Aku sanggup menunda perjalanan aku ke kampung halaman yang sepatutnya malam ini untuk join gathering ini. Tengok, bertapa aku menyokong event ini :) Tapi kemungkinan besar aku tidak lama lepak sebab aku kena gerak ke kampung halaman. Dapat luang korang semua pon ok. Otai² Nuffnang ade ker join? Kalau ada tidak ramai kot sebab itu aku pernah buat entri bertajuk Dua Kumpulan Top Bloggers, aku kategorikan beberapa jenis group.

Siapa yang tidak mengetahui atau samar² bila dan di mana ia akan berlangsung. Sini aku sertakan maklumat & tentatif program :

Advertisement

Tarikh : 10 July 2010
Tempat : Putrajaya Challenge Park, Presint 5, Putrajaya
Masa : 9 am hingga 5 pm

Tentatif :
9.00-10.00 am : Pendaftaran peserta
10.00-1.00 pm : Aktiviti luar Blogger
1.00-3.00 pm : Rehat, makan dan solat
3.00-4.00 pm : Perkongsian dari senior blogger
4.00-5.00 pm : Sesi bergambar

Insyallah aku akan datang dengan bidadariku. Jumpa disana esok. Kalau jumpa kenal² tu jangan lupa tegur yer. Aku ni jenis susah hendak ingat muka orang. Jadi jangan anggap aku sombong. Aku tidak sombong, cuma pemalu jer.hik3.. :P

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

12 thoughts on “Gathering Geng Blogger

  1. salam
    aku tak pernah pegi event GB.. mesti happening + enjoy jumpa sahabat2 blogger..

    maybe next time.. lagipun aku org baru berblog. segan nak tunjuk muka.

    jom lepak minum kopi pahit kat laman rumah. jika sudi..

  2. mcm mana gengblogger.com berfungsi ek?
    mcm mana nak submit blog kat gengblogger.com?

    pernah dgr gengblogger tp x tahu apa ke benda nya tu…

Leave a Reply