Tolong, Lampu Berasap!

Assalamualaikum. Morning. Aku datang kerja awal hari ini. Pukul 5.30 bangun then kepala pening². Tidak ku tahu mengapa dong. Hujan lebat gila wo. Patut time macam ni sedap untuk tido. Ha, ade satu cerita. Aku sampai office macam biasa aku akan melayang benda² yang akan di block pada tepat jam 8.00 pagi seperti twitter, facebook dan formspring. Sedang melayan, tiba² aku bau hangit. Macam benda terbakar.


Sekadar Gambar Hiasan – Memang tiada kena mengena langsung dengan article ini. haha..

Advertisement

1st aku hidu AVR di kakiku ini, sebab kes terbakar sebelum ini diorang kata berpunca dari AVR. Tertonggeng² aku masuk bawah meja untuk menghidunya. Takder pulak bau hangit. Aku buat dek jer then terus melayan blogwalking. Tiba² bau tu makin kuat. Aku tanya officemate aku ade bau ke tak? Then dia kata tak tapi lepas tu dia menjerit, lampu atas kepala aku berasap der. Apa lagi, kelam kabut aku lari mencari suis untuk tutup lampu tu.Gila ke apa, aku tidak kahwin lagi karang tidak sempat merasa untuk kahwin.huhu..

Ok la, aku mahu buat minit mesyuarat semalam. Karang lupa pulak. Nanti mahu hantar bos aku pergi workshop sebab dia hendak hantar kereta dia pergi sana, calar kata. Petang pulak kena hantar dia lagi sekali untuk ambil balik kereta tu.

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

6 thoughts on “Tolong, Lampu Berasap!

Leave a Reply